AutiUitClub uitjes

BootUitjes

Zeilen / varen

Naarden
za 22 juni 2024
 0,00

Dit betreft onze “reguliere” activiteiten. Je kan hier denken aan eenvoudige dingen als bowlen of naar de bioscoop, meer spectaculaire dingen zoals karten of lasergamen of juist weer heel anders zoals het bezoeken van een pretpark. In elk geval alles wat geen thema activiteiten zijn en toch leuk is om met zijn allen te doen kan hier komen. We proberen een gevarieerd aanbod aan te bieden waardoor de meeste van ons geregeld iets leuks voorbij zullen komen… alleen nog even hopen dat je dan ook kan.

Ons streven is de activiteiten hier niet duurder te maken van € 20 (exclusief reiskosten), maar dit zal niet altijd mogelijk zijn.

Deze activiteiten zullen met name voorkomen in de plaatsen van ‘t Gooi, de Vechtstreek en Amsterdam, maar soms ook daarbuiten.

Heb jij een leuk idee om te gaan doen? laat het ons weten en we kijken of we het kunnen organiseren. Wil je zelf iets organiseren? Zolang we die dag (bij voorkeur week) nog niks hebben, het in de regio is en beneden de € 20 blijft mag dat altijd! Laat ons weten wat je wilt doen en wij plaatsen de activiteit op de website. Voldoet het (net) niet, leg het ons even voor en we beoordelen met de activiteiten commissie of dit binnen de planning geen cluster van verre of dure activiteiten veroorzaakt.

Contact opnemen kan door iemand uit de activiteiten commissie te appen, of een mailtje te sturen naar activiteiten@autiuit.nl Je krijgt altijd een reactie als we je mail hebben ontvangen, dus blijft dat langer dan 2 dagen uit is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

Menu