AutiUitBoot

Lekker een weekendje weg! Dat kan schrijf je in en ga lekker met ons mee!

Op het moment zijn geen vaarweekenden en vaartochten gepland

De intentie van “AutiUitBoot” is om mensen met autisme en daarmee vaak een kleinere portemonnee de mogelijkheid bieden om voor een klein bedrag een weekendje weg te gaan.

De weekendjes zijn het beste te vergelijken met kamperen, maar dan net even anders. Proviand aan boord zijn inbegrepen, maar eten dat we aan wal doen niet, maar in principe is dat ook niet nodig. We kunnen ook een broodje van boord meenemen.

De weekenden beginnen met een afvaart op vrijdag ochtend. Zaterdag wordt over het algemeen niet gevaren en zondag varen we weer terug. Onze bestemmingen zijn de eilanden op de randmeren, een stad of een evenement. Vanwege corona en het matige zomer weer was dit jaar alles anders dan normaal. Afgelopen 2 jaar was de voornaamste bestemming een eiland langs de randmeren gezien het daar mogelijk is om een tentje naast de boot neer te zetten om toch wat meer afstand te kunnen bewaren.

Voor 2022 is het hopen op een mooie zomer. Mijn huidige idee is om 3 tot 5 weekenden te maken, aangevuld met 1 tocht van een week en meerdere dagtochten. Houd het in de gaten en wanneer de situatie het toe laat zal over de weekenden en de weektocht ook via de nieuwsbrief worden gecommuniceerd

Menu